Daruri pentru vârstnicii din cadrul aşezământului Parohiei Precupeţii Vechi

Aşezământul Acoperământul Maicii Domnului al Parohiei Precupeţii Vechi şi-a cinstit astăzi, 01 octombrie 2015, ocrotitoarea. Cu acest prilej, persoanele vârstnice din cadrul aşezământului au primit daruri, iar centrul a fost dotat cu un ecograf.

Darurile au fost împărţite de Părintele Ioan Popescu, Protoiereul Protopopiatului Sector 2 Capitală. La eveniment a fost prezent şi părintele Tudor Gheorghe, Coordonatorul Centrului, precum şi credincioşi din parohie.

„Astăzi l-am avut în mijlocul nostru pe părintele protopop Ioan Popescu care le-a adus bătrânilor de aici daruri din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel şi din partea Protoieriei. Totodată, prin Asociaţia Diaconia, părintele protopop ne-a adus aparatură medicală pe care să o folosim pentru vârstnicii de aici. Este vorba de un ecograf. Prin evenimentul de astăzi a fost marcată şi ziua internaţională a vârstnicilor”, a precizat părintele Tudor Ciprian Georgian de la Parohia Precupeţii Vechi.

Aşezământul Acoperământul Maicii Domnului din cadrul Parohiei Precupeţii Vechi, Protoieria Sector 2 Capitală, este construit în curtea bisericii, are două etaje şi un total de 11 dormitoare şi anexe. Aici primesc găzduire şi îngrijire 25 de persoane vârstnice.

Comentarii Facebook


Știri recente

Muzeu băcăuan dedică o expoziție Mănăstirii Bogdana de pe Valea Trotușului, unde a fost stareț Sf. Teodosie de la Brazi

Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” Bacău, în parteneriat cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, a inaugurat joi expoziția foto-documentară „Istorie, Sfințenie și Moștenire: Mănăstirea Bogdana”. Au fost expuse fotografii, manuscrise, documente, obiecte liturgice și de cult și icoane, precum și…