Daruri pentru vârstnicii din cadrul aşezământului Parohiei Precupeţii Vechi

Aşezământul Acoperământul Maicii Domnului al Parohiei Precupeţii Vechi şi-a cinstit astăzi, 01 octombrie 2015, ocrotitoarea. Cu acest prilej, persoanele vârstnice din cadrul aşezământului au primit daruri, iar centrul a fost dotat cu un ecograf.

Darurile au fost împărţite de Părintele Ioan Popescu, Protoiereul Protopopiatului Sector 2 Capitală. La eveniment a fost prezent şi părintele Tudor Gheorghe, Coordonatorul Centrului, precum şi credincioşi din parohie.

„Astăzi l-am avut în mijlocul nostru pe părintele protopop Ioan Popescu care le-a adus bătrânilor de aici daruri din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel şi din partea Protoieriei. Totodată, prin Asociaţia Diaconia, părintele protopop ne-a adus aparatură medicală pe care să o folosim pentru vârstnicii de aici. Este vorba de un ecograf. Prin evenimentul de astăzi a fost marcată şi ziua internaţională a vârstnicilor”, a precizat părintele Tudor Ciprian Georgian de la Parohia Precupeţii Vechi.

Aşezământul Acoperământul Maicii Domnului din cadrul Parohiei Precupeţii Vechi, Protoieria Sector 2 Capitală, este construit în curtea bisericii, are două etaje şi un total de 11 dormitoare şi anexe. Aici primesc găzduire şi îngrijire 25 de persoane vârstnice.

Comentarii Facebook


Știri recente