„Bucuria rugăciunii” – activitate catehetică la Școala nr. 5 din Pitești

bucuria-rugaciunii-activitate-catehetica-la

Frumusețea rugăciunii șifamilia creștină au fost doar câteva din punctele activitații catehetice desfăşurată joi, 03 martie 2016, la Școala nr. 5 din Pitești, informează site-ul oficial al Eparhiei Argeşului şi Muscelului. Părintele slujitor Laurențiu Vasile Dinu, de la parohia Sfânta Vineri din municipiul Pitești, a mers în mijlocul elevilor de la clasele pregătitoare și clasele I de la Școala nr. 5 Nicolae Iorga. Părintele le-a vorbit de importanța și bucuria rugăciunii și le-a dăruit cărți bisericești.

Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, în Eparhie, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare, există multe astfel de acțiuni care întăresc parteneriatului încheiat între Biserică și Școală privind susținerea Orei de Religie.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
????????????????????????????????????

Liturghie arhierească în parohia Bănișor

În duminica a V-a după Rusalii, 24 iulie 2016, Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din parohia Bănișor, Protopopiatul Șimleu Silvaniei. Cu acest prilej, Preasfinția Sa a oficiat Sfânta Liturghie, înconjurat…