Ziua Pompierilor sărbătorită la Timișoara

De ziua lor, militarii din cadrul Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Timiș și Detașamentul de Pompieri militari și civili din Timișoara au participat marți, 13 septembrie 2016, la Sfânta Liturghie oficiată la Catedrala mitropolitană din Timișoara, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Timișoarei.

Cu acest prilej, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a rostit rugăciuni de binecuvântare și ocrotire a pompierilor militari.

Prezent la eveniment, generalul de Brigadă Imre Szatmari, comandantul pompierilor din Raionul Csongrad-Ungaria, a adresat cuvinte de felicitare și mulțumire pentru colaborarea transfrontalieră între cele două departamente din Ungaria și România

În continuare, colonelul Lucian Vasile Mioc, comandant ISU Banat, a avansat în grad mai mulți ofițeri, maiștri militari și subofițeri ai Inspectoratului pentru situații de Urgență Banat, care s-au distins prin modul de îndeplinire a misiunilor încredințate.

La finalul ceremoniei, militarii din ISU Banat, Detașamentul de Pompieri și SMURD au defilat cu întreaga tehnică din dotare, în acordurile muzicale ale Fanfarei militare a Brigăzii 18 Infanterie Banat.

Comentarii Facebook


Știri recente