Ziua mondială a Alimentației | Membrii Fundației Providența din Iași la școala din Bocnița

Membrii fundației medicale Providența din Iași au promovat norme de viață sănătoasă în rândul copiilor din satul Bocnița. Manifestarea a avut loc în 16 octombrie 2017, cu prilejul Zilei Mondiale a Alimentației.

Alimentația sănătoasă a fost promovată la școala din Bocnița, comuna Sinești, în cadrul unui atelier teoretic şi practic susținut de medicul nutriţionist Mihaela Brebu. Acțiunea a fost inițiată de Fundația Providența și susținută de: Pr. Paroh Stelian Sandovici, Gabriela Andrei, actriţă la Teatrul Luceafărul şi trei elevi voluntari de la Liceul Dimitrie Cantemir din Iaşi.

M-am bucurat mult să mă aflu în mijlocul unor copii absolut minunaţi şi a dascălilor lor, alături de preotul paroh şi familia acestuia, oameni cu suflet mare care au făcut posibilă această bucurie pentru copii, a declarat medicul Mihaela Brebu, conform Doxologia.ro.

Ochii plini de curiozitate şi zâmbetele calde, dar totuşi triste ale multora dintre ei, m-au înduioşat foarte tare şi m-au facut să simt că, mai importantă decât sfaturile de viaţă sănătoasă pe care le-am oferit, a fost însăşi prezenţa noastră în mijlocul lor. Pentru noi răsplata a fost mare: bucuria din ochişorii lor, a adăugat medicul nutriționist.

Parohul comunității a apreciat inițiativa și a mulțumit organizatorilor și celor implicați.

La final, copiii au gustat preparatele alimentare sănătoase pregătită de ei în cadrul atelierului.

Foto credit: Doxologia.ro

Comentarii Facebook


Știri recente