Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită la Centrul „Speranţe pentru vârsta a III-a“ din Galaţi

Bătrânii  Centrului multifuncțional de servicii sociale Speranțe pentru vârsta a III-a din Galați, au fost prezenți vineri, 30 septembrie 2016, la un program cultural artistic și social filantropic organizat cu prilejul zilei de 1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, notează site-ul oficial la Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Gazda manifestărilor de anul acesta a fost Complexul  Muzeal de Ştiințe ale Naturii Răsvan Angheluță (Grădina Botanică) din Galați.

Programul a debutat cu rugăciunea de mulțumire. În continuare, elevi ai Colegiului Naţional Mihail Kogălniceanu, Liceului Teoretic Emil Racoviță, Școlii Gimnaziale nr. 43 Dan Barbilian și Centrului de zi Sfântul Spiridon din Galați au încântat publicul cu interpretări ale unor piese specifice momentului şi au recitat poezii alese special pentru momentul festiv.

Totodată, copiii au oferit persoanelor vârstnice flori și felicitări confecționate de ei înșiși.

De asemenea, Centrul Multifuncțional și Societătea Femeilor Ortodoxe din România, filiala Galați, au oferit bătrânilor prezenți la eveniment pachete cu alimente neperisabile.

La finalul activităţii, atât persoanele vârstnice prezente cât şi elevii participanţi la activitate, au vizitat Grădina Botanică.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente