Ziua internaţională a femeii. Daruri şi flori pentru bunicile din două așezăminte sociale buzoiene

Social Buzău 3

În Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, Ziua Internațională a Femeii a fost marcată, pentru al doilea an consecutiv, într-un mod special. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ciprian, reprezentanții Centrului Eparhial au vizitat beneficiarele a două așezăminte pentru persoane vârstnice şi le-au oferit daruri constând în flori, dulciuri, alimente, produse de curățenie și îngrijire, informează Pr. Alexandru Pripon – secretar eparhial.

Aşezământul pentru persoane vârstnice „Sfântul Sava“ din Câmpeni (comuna Amaru, județul Buzău) şi Căminul de bătrâni „Filantropia“ Pârscov (comuna Pârscov, județul Buzău) au fost instituţiile vizitate de  Pr. Ionuț-Cristian Vuță, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic, Pr. Alexandru Pripon, secretar eparhial, şi Dna Cristina Ploscaru – referent.

Atât administratorii și personalul, cât și bunicile găzduite în centrele sociale au întâmpinat cu bucurie vizitatorii, mulțumind pentru darurile primite.

Orice zi de sărbătoare, fie ea și de sorginte laică, este un bun prilej de a ne întâlni cu cei aflați în neputință și nevoi, de a le dărui din dragostea noastră și de a împlini cea mai de preț poruncă a lui Dumnezeu: iubirea, a declarat coordonatorul activității, Pr. Ionuț-Cristian Vuță.

Aceste acțiuni fac parte dintr-un lung șir de activități dedicate ajutorării semenilor și implementate de Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei.

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…