Zilele Porților Deschise la Centrul Social Sfântul Nicolae din București

Centrul Social de Zi pentru Copii Sfântul Nicolae din București organizează, în perioada 18-19 octombrie 2017, Zilele Porților Deschise. Evenimentul este dedicat atât școlilor, organizațiilor non-guvernamentale, parohiilor și universităților cu care instituția a colaborat în perioada 2016-2017, cât și tuturor persoanelor interesate.

La manifestare sunt prezenți voluntari de la Facultățile de Teologie Ortodoxă și Sociologie și Asistență Socială din București, precum și voluntari de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Programul de vizitare este în intervalul orar 12:00 – 16:00. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere sălile unde învață copiii și vor face cunoștință cu personalul centrului. De asemenea, ei vor putea consulta diferitele materiale informative puse la dispoziție (pliante, afișe, reviste, broșuri, fluturași sau alte materiale).

Tot cu această ocazie, copiii participanți la program desfășoară diferite activități. Printre aceste se numără: desenatul pe asfalt, modelarea cu pastă și plastilină, precum și jocuri instructiv educative.

Foto credit: Dan Prună, coordonatorul voluntarilor de la Catedrala Mântuirii Neamului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…