Zi de bucurie pentru copiii Parohiei Trăisteni, Protoieria Câmpina

Copilașii de la Grădinița satului Trăisteni, comuna Valea Doftanei, Județul Prahova, au primit vineri, 20 decembrie 2013, daruri cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

„Bucuria și iubirea imensă, pe care acești copilași, „prichindei” ai parohiei noastre, au simțit-o astăzi, a putut să înflorească datorită altor copii de o vârstă cu ei, altor „prichindei” din București, de la Grădinița Zum Zum din Parohia Sf. Gheorghe Plevna, care din inițiativa doamnei director Luminița Băila și a doamnelor educatoare, au realizat un proiect care anul acesta a împlinit patru ani, „Să fim mai buni”, proiect care are ca scop donarea de hăinuțe, jucării și dulciuri unor copii mai puțin înstăriți. De asemnea, acestui proiect mărinimos li s-au alăturat și câțiva părinți ai acestor „micuți binefăcători”, cu suflet bun, care au reușit să completeze darurile, astfel încât fiecare copilaș al Gradiniței Traisteni să primească un dar consistent și folositor (cărți de colorat, acuarele, creioane colorate, caiete, ascuțitori etc.)”, după cum a precizat pr. Vasile Toma, coslujitor al Parohiei Trăisteni

Din cauza distanței și a programului încărcat din această perioadă al fiecărei grădiniței, proiectul pe anul acesta al Gradiniței „Zum Zum” a fost dus la îndeplinire de către ostenitorii parohiei Trăisteni împreună cu doamnele educatoare ale Gradiniței Trăisteni.

Comentarii Facebook


Știri recente