Voluntarii Paraclisului CMN au oferit Spitalului Mavromati aparatură medicală de 100.000 lei

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit luni Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani aparatură medicală în valoare de 100.000 lei.

Voluntarii au oferit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti aparatura care a fost achiziţionată cu sprijinul material oferit de Compania Transgaz.

Secția de Pediatrie a Spitalului „Mavromati” a fost dotată cu trei injectomate Alaris, două electrocardiografe Schiller, două monitoare Nihon Kohden cu accesorii de neonatologie, un defibrilator manual Zoll și hârtie EKG pentru electrocardiograf.

Toate produsele sunt „extrem de necesare pentru creșterea actului medical”, a declarat pentru Monitorul de Botoşani medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului.

La începutul acestui an, voluntarii Paraclisului CMN au făcut alte donaţii Spitalului Județean de Urgență Botoșani.

Este vorba despre 4 frigidere Arctic, 1 ecograf multifuncțional – General Electric, 15 aparate aerosoli Fazzini și unifome medicale.

Toate acțiunile voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului se desfășoară cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și sub coordonarea Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Foto credit: Monitorul de Botoşani

Comentarii Facebook


Știri recente