Voluntarii Paraclisului CMN au oferit daruri localnicilor din Sitaru şi copiilor de la Institutul Clinic Fundeni

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului au oferit daruri, în Vinerea Mare, localnicilor din Sitaru – Ilfov şi copiilor de la Institutul Clinic Fundeni.

Acţiunea din Vinerea Mare este parte integrantă a Campaniei „Caravana Bucuriei”, desfăşurată în timpul Postului Mare, şi a fost posibilă datorită sprijinului oferit de Federaţia Filantropia a Patriarhiei Române.

Pachetele cu alimente au fost distribuite la Biserica Parohiei Sitaru, familiilor aflate într-o situaţie financiară delicată, după slujba Vecerniei în cadrul căreia a fost scos Sfântul Epitaf.

Dănuţ Prună, voluntar coordonator la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, a spus că „oamenii de astăzi au fost foarte încântaţi de produsele primite”.

În continuare, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au mers la Institutul Clinic Fundeni, secţia Pediatrie, unde au oferit daruri copiilor internaţi aici.

Foto credit: Voluntarii Paraclisului CMN

Comentarii Facebook


Știri recente

Eroii români comemorați la cimitirul din Mons, Belgia

De sărbătoarea „Înălțării Domnului”, 28 mai 20202, au fost oficiate slujbe de pomenire a eroilor neamului românesc în toate catedralele, bisericile, mănăstirile, cimitirele şi monumentele închinate acestora din ţară şi străinătate. O ceremonie religioasă și…