Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au bucurat sufletele copiilor de la Domneşti

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au continuat și de Ziua internațională a Copilului demersul lor de a-i bucura pe cei aflați în suferințe și nevoi. Ei au ajuns astăzi, 01 iunie 2016, la copiii abandonați și orfani de la Casa de copii Domnești și le-au făcut o surpriză.

Am putut insufla bucurie unor copii care au nevoie de grija şi atenţia unor adulţi şi am sărbătorit împreună Ziua Mondială a Copilului cu daruri. Stând de vorbă, am aflat câte ceva din vieţile lor la început de drum”, a mărturisit voluntarul Alin Nica.

Copiii din Domneşti au avut alături de ei voluntari cu inima plină de bunătate, dragoste şi compasiune care le-au oferit cadouri, însoţite de Diplome de curaj, cu speranţa că vor deveni adevăraţi luptători şi lideri în societate. Apoi, i-au încurajat să nu renunţe la visele lor şi să lupte pentru ele ca acestea să prindă contur.

Profesorul de kinetoterapie, Cristina Gorgonetu, a fost emoţionată la întâlnirea cu orfanii.

„Este o zi specială şi pentru noi, adulţii, să ne bucurăm de prezenţa acestor copii care ne întâmpină cu puritatea din priviri şi zâmbetul lor”.

Rememorând clipele unice şi frumoase petrecute împreună cu cei mici, Sophia, psiholog şi psihoterapeut, a subliniat că „a fost un mare prilej şi bucurie să-i vizitam azi pe copiii din Casa Lidia, de 1 Iunie. Le-am adus dulciuri şi zâmbete, ne-am jucat, am citit rugăciuni şi poezii”.

„Am fost cu drag la aceşti copii şi sperăm să revenim cât de curând la ei”, a spus Prună Dănuţ, voluntar.

Această acţiune a fost posibilă cu sprijinul Carrefour România.

Comentarii Facebook


Știri recente