Voluntarii CMN au oferit alimente pentru 150 de persoane din județele Ilfov și Prahova

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) au oferit în ziua Nașterii Domnului alimente pentru 150 de persoane din județele Ilfov și Prahova.

Dănuț Prună, voluntar coordonator, și-a exprimat bucuria că datorită acestei acțiuni, „am reușit să oferim un Crăciun Fericit acestor persoane”.

Părintele Dumitru Lazăr de la Parohia prahoveană Cioceni, le-a mulţumit voluntarilor pentru vizita întreprinsă.

„Nu se putea bucurie mai mare ca anul acesta, chiar în ziua de Crăciun, Moș Crăciun să aibă o stație și în parohia noastră; într-un an 2020 care a încercat să ne epuizeze sufletește total, dar nu a reușit. Voluntarii vin și aduc bucurie și mângâiere nu numai sufletească, ci și materială”.

Acțiunea din ziua Nașterii Domnului face parte din Proiectul „Implică-te, împreună reușim mai mult”. Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit numai în luna decembrie 2020 daruri la peste 1400 de persoane.

Foto credit: Voluntarii CMN


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…