Voluntarii care au contribuit la digitalizarea bibliotecii FTOUB au primit distincţii

Voluntarii care au contribuit la digitalizarea bibliotecii „Ecclesia a Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti (FTOUB) au primit luni, la sediul instituţiei, distincţii pentru efortul lor, informează Trinitas TV.

Distincțiile au fost oferite în semn de prețuire și recunoștință pentru merite deosebite în promovarea și susținerea valorilor creștine a familiei și filantropiei.

Cei nouă voluntari sunt studenți și absolvenți ai Facultății de Litere a Universității din  București, secția Biblioteconomie și Știința Informării, coordonați de conf. Cristina Popescu, au inventariat aproximativ patru mii de volume din cele aproximativ 150.000.

Diploma şi medalia Anului omagial 2020 le-a fost înmânată de Pr. Prof. Ioan Moldoveanu, decanul FTOUB, din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Conform Radio Trinitas, Părintele decan le-a mulţumit că şi-au sacrificat vacanţa pentru acest proiect şi a subliniat că tinerii au beneficiat de condiţii decente, masă şi cazare gratuită, la iniţiativa Patriarhului României, în toată perioada în care au desfăşurat activitatea de voluntariat.

Echipa de voluntari a fost coordonata de Cristina Popescu, prodecan al Facultății de Litere a Universității din București.

Potrivit Trinitas TV, noul software implementat pentru digitalizarea Bibliotecii „Ecclesia” a Facultății de Teologie Ortodoxă din București permite constituirea catalogului online de acces public cu toate publicațiile din fondul Bibliotecii, realizarea permiselor de utilizator printate pe card PVC, circulația publicațiilor în sistem electronic, precum și rezervarea, împrumutul și restituirea electronică a publicațiilor.

Foto credit: Trinitas TV


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente