Voluntarii ATOR Banatul de Munte fac cumpărăturile pentru vârstnicii din Reșița

Voluntarii Asociației Tineretului Ortodox Român (ATOR) Banatul de Munte își oferă sprijinul pentru vârstnicii din Reșița care au nevoie de cumpărături în perioada 16-20 martie.

Inspirați de afirmația Sfântului Ioan Gură de Aur, care spunea că „mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă”, tinerii membri ATOR Banatul de Munte – filiala Reșița au anunțat pe rețelele de socializare că fac cumpărături pentru persoanele vulnerabile sau izolate.

Ei au numit acțiunea lor caritabilă „Mâinile bucuriei” și așteaptă să fie contactați la numărul de telefon 0726.561.449 pentru a-și oferi ajutorul.

Tinerii roagă publicul să promoveze acțiunea lor, în care sunt implicați deja 10 voluntari ai asociației.

Echipa va colabora și cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Caraș Severin, cu voluntarii Inspectoratului de Jandarmi Caraș Severin și cu asistenții sociali de la Primăria Reșița.

„Deja avem primul apel, de la un timișorean a cărui mamă locuiește în Reșița și care are nevoie de cumpărături”, a declarat Anita Radics, președinte ATOR Banatul de Munte.

Tânăra a mai spus că așteaptă în continuare apelurile celor care se află departe de părinții lor vârstnici și vor să îi ajute pe această cale.

Foto credit: Facebook / ATOR banatul de munte

Comentarii Facebook


Știri recente