Volumul „Adevăr și demonstrație” va fi lansat la Facultatea de Teologie din Bucureşti

Volumul „Adevăr și demonstrație. De la incompletitudinea lui Gödel la vederea mai presus de orice înțelegere a Sfântului Grigorie Palama”, semnat de Conf. Adrian Lemeni, va fi lansat în 19 noiembrie la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti.

Lucrarea apărută la Editura Basilica a Patriarhiei Române va fi prezentată de autor şi de cercetătorul Ştefan Cârstea de la Institutul de Fizică Atomică.

„Volumul reprezintă o noutate prin abordarea temei, dar totodată se constituie într-o mărturisire în Duhul Adevărului în continuitate cu Tradiția patristică, într-o mărturie a împlinirii căutării cinstite și statornice a adevărului din știință și filozofie în Adevărul din Care sunt și spre Care sunt toate: Iisus Hristos – Calea, Adevărul și Viața”, se menţionează în Nota editorială.

Evenimentul va începe de la ora 18:00.

Foto credit: Facultatea de Teologie Ortodoxă din Bucureşti

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel: Sfântul Nicolae prevestește bunătatea lui Moș Crăciun sau iubirea milostivă a lui Dumnezeu

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a asistat marți la Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, organizat de Sectorul învățământ şi activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureștilor la Palatul Patriarhiei. În cuvântul rostit…