Vizita Arhierească în Vancouver B.C. Canada

În perioada 12 – 14 decembrie 2014, Biserica „Sf. Nicolae” din Vancouver B.C. va primi vizita Înaltprea Sfinţitului Părinte Nicolae, Înaltpreasfințitul Nicolae, Arhiepiscopul ortodox român al celor două Americi.

„Vizita Înaltpreasfinţitului Nicolae este prilejuită de invitaţia de a oficia Taina Sf. Maslu şi Sf. Liturghie pentru comunitatea romanilor crestini – ortodocşi din Lower Mainland Vancouver B.C. cu ocazia Postului Naşterii Mântuitorului şi pregătirile spirituale pentru întâmpinarea Sărbătorii Crăciunului”, ne-a transmis Pr. Paroh Corneliu Iulian Dragomir de la Biserica „Sf. Nicolae” din Vancouver B.C. Canada.

Înaltpreasfințitul Nicolae, Arhiepiscopul ortodox român al celor două Americi va oficia Taina Sfântului Maslu în parohiile „Sf. Nicolae” din Vancouver şi Sf. Gheorghe din New Westminster.

„Vineri după amiaza, 12 decembrie, Înaltpreasfinţia Sa va oficia Taina Sf. Maslu la biserica „Sf. Nicolae”, iar sâmbătă după amiaza la va săvârşi această taină la biserica Sf. Gheorghe din New Westminster B.C., alături de Părintele Nicolae Lapuste de la Parohia Sfânta Treime OCA. împreună cu familia şi credincioşii cât şi Părintele Nicu Liuta de la Parohia Sf. Gheorghe împreună cu familia şi credincioşii. Cele trei parohii au o istorie îndelungată de împreună slujire şi prietenie de asemeni şi credincioşii din zona se bucura neîngrădit de serviciile şi prietenia în cadrul bisericilor locale”, a precizat Pr. Corneliu Iulian Dragomir de la Biserica „Sf. Nicolae” din Vancouver B.C. Canada.

Vor avea loc întâlniri cu tinerii şi credincioşii din zonă pentru a nota progresul realizat în lucrarea spirituală cât şi în proiectul de remodelare a bisericii şi pregătirea pentru sfinţire.

Apoi, Duminică 14 decembrie Înaltpreasfinţia Sa va oficia Sf. Liturghie la Biserica „Sf. Nicolae” din Vancouver. Programul va continua cu „Agapa bucuriei” şi Spectacolul de Crăciun pregătit de copiii de la Şcoala de Duminică.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente