Vizită arhierească în Protoieria Pucioasa

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, însoţit de consilieri de la Centrul Eparhial, a efectuat luni, 30 mai 2016, o vizită pastorală în cadrul Protoieriei Pucioasa, unde a vizitat un număr de 6 parohii: Priboiu, Brăneşti I, Spitalul Pucioasa, Moţăeni I, Moţăeni II, Berivoieşti şi Capela cimitirului de la Parohia Pucioasa I.

Înaltpreasfinţia Sa a evaluat stadiul lucrărilor la bisericile în construcţie (Priboiu, Berivoieşti, Capela cimitirului Pucioasa I) sau restaurare (Brăneşti I, Moţăeni I şi Moţăeni II), dar şi cel al caselor parohiale (Moţăeni II), după cum informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Au fost discutate, cu preoţii respectivi, şi alte diferite probleme curente, din punct de vedere pastoral-misionar, social-filantropic şi administrativ-gospodăresc, precum şi cele legate de construirea unei capele la Spitalul orăşenesc din Pucioasa.

Ierarhul a binecuvântat eforturile depuse până acum de către preoţii de la parohiile mai sus amintite, încredinţându-i de întrega susţinere a Centrului Eparhial pentru finalizarea proiectelor începute şi derularea altora noi.

Comentarii Facebook


Știri recente