Vizită Arhierească în parohia „Sf. M. Mc. Irina” – Oderzo, Italia

Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, s-a aflat vineri, 13 mai 2016, în mijlocul credincioşilor din parohia „Sf. M. Mc. Irina” – Oderzo, Italia.

La sosire, Preasfinţia Sa a fost întâmpinat de un sobor de preoți, în frunte cu părintele Protopop Matei Avram și de numeroși copii și credincioși.

 „Învierea Domnului ne-a adus în suflete o mare bucurie, care a continuat cu sărbătorirea hramului parohiei noastre (5 mai – Sf. M. Mc. Irina) și a devenit deplină vineri, 13 mai 2016, când a venit în mijlocul nostru, Preasfinţia Sa”, afirmă pr. Ioan Lupasteanu, de la Biroul de Presă al Eparhiei.

La finalul Vecerniei, Preasfințitul Părinte Siluan a sfințit axionița Maicii Domnului și pe cea a Domnului Iisus Hristos. A urmat cuvântul de învățătură despre cum să petrecem această perioadă pascală și cum să trăim duhovnicește în timpurile de astăzi. La sfârșitul cuvântului de învățătură, credincioşii au fost bucuroşi când Chiriarhul locului le-a dăruit o părticică din moaștele Sfintei Colomba.

Această seară binecuvântată s-a încheiat cu o agapă oferită de credincioșii parohiei.

Comentarii Facebook


Știri recente