(VIDEO) IPS Teofan în deschiderea ITO2017: Este un prilej să dovediți că în ciuda multor greutăți se poate și astăzi să fii creştin, tânăr și liber

cuvant_teofan_ito_2017_iasi__1

Mesajul de bun venit adresat de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, în cadrul festivității de deschidere a Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși, vineri 1 septembrie 2017:

În numele ierarhilor, preoților din parohii și a credincioșilor din Mitropolia Moldovei și Bucovinei urăm tuturor celor de față: Bine ați venit la Iași!

Bine ați venit Preafericite Părinte Patriarh în locul în care ați păstorit și între credincioșii pe care i-ați slujit timp de aproape două decenii. Așteptăm cuvântul de binecuvântare și de învățătură al Preafericirii voastre. Vă mulțumim pentru toată strădania pe care o depuneți pentru mărturisirea Domnului Hristos și pentru slujirea Bisericii Sale din România și pentru românii din afara granițelor țării.

Un mulțumesc din toată inima pentru toți cei care au ajutat la această frumoasă adunare, pornind cu colaboratorii mei de la Sfânta Mitropolie, continuând cu cei care ne-au sprijinit financiar pentru aceasta: Secretariatul de Stat pentru culte, Primăria din Iași, Consiliul Județean. Mulțumim liceelor, colegiilor și mai ales universităților din Iași, care ne-au ajutat ca orașul să fie pentru dumneavoastră gazdă bună în aceste câteva zile.

Bine ați venit tuturor celor care faceți parte din această adunare! Este un prilej să dovedim, să dovediți că în ciuda multor greutăți, prin mila Domnului, se poate chiar și astăzi să fii creștin și tânăr, să fii creștin și plin de bucurie, plin de entuziasm, să fii creștin, tânăr și liber!

Comentarii Facebook


Știri recente