Viață nouă pentru membrii unei familii din Beregsău Mare. IPS Ioan i-a ajutat să aibă o locuință decentă

La mai puțin de 20 km de Timișoara, în localitatea Beregsău Mare, trăiește familia Lupescu: o familie cu patru copii aflată la limita existenței. În urmă cu numai o săptămână pereții casei aflată pe Strada 7 din localitate au cedat, iar familia a ajuns în imposibilitatea de a locui.

Aflând de la un vecin despre această situație tragică prin care trece această familie cu două fete de grădiniță și doi băieți minori, IPS Ioan și-a planificat să-i ajute. În mai puțin de o săptămână a fost ridicată o casă cu trei camere și dependințe pentru această familie, informează site-ul oficial al Mitropoliei Banatului.

În acest context, Chiriarhul Banatului, alături de alți binefăcători bănățeni, s-a alăturat demersului Arhiepiscopiei Timișoarei și au ajutat cu materiale și resurse umane.

Urmare a finalizării construcției, în prezența Părintelui Mitropolit a avut loc în 3 mai 2017 sfințirea noii case. La finalul slujbei, IPS Ioan a oferit icoana Pantanassa și cheile casei familiei Lupescu.

Demersul de într-ajutorare din eparhie continuă în Parohia Gottlob, unde o familie cu grave probleme de sănătate ce locuiește în condiții greu de imaginat se va bucura de ajutorul oferit de ierarh.

Comentarii Facebook


Știri recente