„Viața creștină și provocările lumii de azi”. Arhidiaconul Sorin Mihalache a conferențiat la Roman

În data de 15 martie 2017, în sala de conferințe a Liceului Teologic Episcop Melchisedec din Roman, Arhid. Prof. Dr. Sorin Mihalache de la Facultatea de Teologie Dumitru Stăniloae din Iași a susținut conferința cu tema Viața creștină și provocările lumii de azi!

După susținerea prelegerii, tinerii elevi, cadrele didactice, dar și preoții prezenți au adresat întrebări invitatului, primind de la conferențiarul acestui eveniment răspunsuri cu privire la viața spirituală a omului contemporan, potrivit site-ului oficial al Eparhiei Romanului și Bacăului.

Părintele diacon Sorin Adrian Mihalache este licenţiat în matematică şi teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie şi fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filosofie al Universităţii Alexandru  Ioan Cuza din Iaşi. În prezent, este cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi, editor executiv al Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science, editat de Centrul de Cercetare Interdisciplinară Avansată în Religie şi Ştiinţă al Universităţii Alexandru  Ioan Cuza din Iaşi. De asemenea, realizează şi moderează emisiunea Lumina celui nevăzut la Trinitas Tv.

Comentarii Facebook


Știri recente