VESTITORUL ORTODOXIEI – Revistă de informație bisericească a Patriarhiei Române

A apărut numărul 6-7, pe lunile iunie-iulie, al Revistei „Vestitorul Ortodoxiei”. În cele 64 de pagini ale Revistei se regăsesc mediatizate numeroase evenimente importante din viața Bisericii Ortodoxe Române, dintre care menționăm: Ședința Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din data de 6-7 iulie 2010, informații despre proiectul construirii Catedralei Mântuirii Neamului, despre rezultatele concursului de proiectare și despre premiile pe care le-au primit proiectanții viitorului edificiu și o retrospectivă a vizitei canonice pe care Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a efectuat-o în inima Ardealului, la Brașov, în perioada 10-12 iulie.

În decursul verii mai multe personalități ale vieții politice, culturale și religioase europene au vizitat Patriarhia Română, fiind primiți de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, aceste vizite fiind consemnate în paginile revistei.

Un spațiu amplu este dedicat activității filantropice a Bisericii și proiectelor inițiate și derulate de Patriarhia Română în parteneriat cu diferite fundații cu profil social.

În partea a doua a revistei sunt prezentate evenimente din viața Bisericii Ortodoxe Române din diaspora și despre felul în care românii ortodocși de peste hotare țin sărbătorile și păstrează vie tradiția părinților lor.

Publicația „Vestitorul Ortodoxiei” este Revista de informație bisericească a Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente