Vârstnici din trei localităţi prahovene au primit daruri din partea voluntarilor Catedralei Naţionale

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au oferit sâmbătă daruri vârstnicilor din trei localități prahovene prin intermediul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”.

Bătrânii cu posibilități materiale reduse din localitățile Șirna, Varnița și Brătești au primit pachete cu alimente de strictă necesitate, dar și sprijin financiar.

Pr. paroh Dumitru Moldoveanu de la Parohia Șirna a precizat că bătrânii ajutaţi de voluntari „au pensii modice,  alții nu au deloc, iau unii dintre aceștia sunt imobilizați la pat”.

La rândul său, Pr. paroh Costin Stoica de la Parohia Varnița şi-a exprimat recunoştinţa faţă de ajutorul oferit de voluntari.

„Ne-am bucurat mai cu seamă de faptul că dincolo de ajutorul material ce a venit, a fost transmis un mesaj de bine tuturor acestora și cred că aceste persoane l-au înțeles în profunzime. Și mesajul acesta este că fiecare dintre ei, chiar și în pragul bătrâneților, sunt parte de purtarea de grijă a bunului Dumnezeu și a celor cu inimă bună”.

Acţiunea a fost organizată în contextul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

De la începutul anului 2022, voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au sprijinit, în cadrul campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, peste 600 de familii din 50 de parohii ale județelor Ilfov și Prahova.

Foto credit: Voluntarii Catedralei Naţionale

Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica

Comentarii Facebook


Știri recente