Valentina Doliș este noul președinte al Asociației Studenți pentru viață București

Noua președintă a Asociației Studenți pentru viață București este Valentina Doliș, studentă la Facultatea de Inginerie Medicală a Universității Politehnica din București. Tânăra a fost aleasă în funcție joi.

„Sunt pro-viață, deoarece nu văd un alt lucru mai cu sens pe pământ, știind câtă bucurie, împlinire și dragoste poate să aducă un copil în sufletul mamei și al familiei”, a declarat noua președintă.

„Cred că este esențial ca noi, generația tânără, să ne implicăm și să conștientizăm profund importanța ocrotirii unei vieți abia concepute. Fiecare dintre noi a primit acest dar minunat, VIAȚA, de aceea e un semn de responsabilitate și recunoștință curajul de a ne implica și de a susține viața umană prin activitățile și proiectele pe care le va realiza Asociația.”

Valentina Doliș și-a exprimat speranță că va putea continua dezvoltarea activității Asociației Studenți pentru Viață, cu sprijinul membrilor și voluntarilor, dar și al fostei președinte, Adelina Militaru, de la care a preluat mandatul.

„Haideți să construim împreună, haideți să ne bucurăm de bine împreună, haideți să bucurăm pe cele care aduc bucuria vieții în lume!” a transmis Valentina Doliș.

„Acum, la finalizarea mandatului de președinte, pot spune că am conștientizat cu adevărat nevoia de implicare a oamenilor pentru a sprijini femeile în criză de sarcină”, a declarat și Adelina Militaru.

Ea a spus că s-a înscris inițial ca simplu voluntar în asociație, cu gândul că cei mai vulnerabili dintre noi sunt copiii din pântecele mamelor. „De aceea, ei și mamele lor sunt cei care au cea mai mare nevoie de dragoste și de sprijin.”

„Chiar dacă activitatea mea la Studenți pentru viață București s-a încheiat, implicarea mea pro-viață va continua la România pentru Viață, alături de Alexandra Nadane. Îi urez succes Valentinei Doliș în noul mandat și în sporirea binelui săvârșit la Studenți pentru viață!” a mai spus Adelina Militaru.

Asociația Studenți pentru viață București a fost înființată în 2013 cu scopul de a promova în mediul universitar educația, valorile și respectul pentru viața umană din momentul concepției și până la moartea naturală.

Organizația oferă sprijin și consiliere tinerelor și adolescentelor în criză de sarcină, dezvoltă programe de formare și informare pentru tineri și familii și este editorul revistei Pentru viață.

Asociații Studenți pentru viață există și în centrele universitare Iași și Suceava.

Foto credit: Studenți pentru Viață București

Comentarii Facebook


Știri recente