„Va veni momentul când toți ne vom întâlni cu Dumnezeu – Omul Iisus Hristos”, spune PS Ignatie

PS Ignatie al Huşilor le-a transmis credincioşilor prezenţi duminică în Biserica Sf. Cuv. Parascheva din Vaslui că ‘noi, oamenii, nu suntem veșnici pe acest pământ, pentru că va veni momentul când toți ne vom întâlni cu Dumnezeu – Omul Iisus Hristos Care ne va judeca pe fiecare dintre noi în funcție de faptele pe care noi le-am făcut’.

În contextul vizitei efectuate, Episcopul a dăruit bisericii noul Sfânt Antimis. De asemenea, după citirea textului biblic a rostit un cuvânt în care a explicat că Dumnezeu ne vede aşa cum suntem cu adevărat.

‘Sunt foarte mulți oameni care nu mai cred în faptul că Dumnezeu este și Judecătorul nostru, nu mai cred că va veni și un moment când toți oamenii ne vom întâlni în fața lui Dumnezeu, care știe inima fiecăruia dintre noi, descoperindu-ne unul pe celălalt exact așa cum suntem și cum Dumnezeu ne vede pe fiecare dintre noi după cum suntem cu adevărat în inima noastră’, a spus Preasfinţia Sa.

Tot în cursul aceleiaşi zile, Preasfințitul Ignatie a dăruit noile Sfinte Antimise pentru Parohia Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din municipiul Vaslui și pentru Parohia Moara Grecilor – Cartierul Nou, suburbie a municipiului Vaslui, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.

Foto Credit: Episcopia Huşilor

Comentarii Facebook


Știri recente