Unsprezece așezăminte monahale din Arhiepiscopia Bucureștilor au primit aparatură medicală

Douăsprezece seturi de aparatură medicală au fost oferite vineri, 13 noiembrie, celor unsprezece așezăminte monahale din Arhiepiscopia Bucureștilor, care au monahi și monahii cu pregătire în domeniul medical.

Seturile cuprind un tensiometru, un pulsoximetru și un termometru non contact.

Darurile au fost oferite prin Sectorul Exarhat, la inițiativa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, în contextul sanitar actual generat de pandemie, a declarat pentru Agenția de știri Basilica, Arhim. Nectarie Şofelea, Exarhul administrativ al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Seturile medicale au fost oferite Mănăstirilor Christiana, Cornu, Crasna, Techirghiol, Turnu, Țigănești, Pasărea, Zamfira, Caraiman, Ghighiu și schitului Măgureanu, a precizat Arhim. Nectarie.

Mănăstirea Înălțarea Sfintei Cruci – Caraiman a mai primit un set pentru cabinetul medical folosit în timpul taberelor de copii organizate pe timpul verii.

„Darurile reprezintă expresia purtării de grijă a Părintelui Patriarh pentru sănătatea viețuitorilor și personalului din mănăstirile și schiturile Arhiepiscopiei Bucureștilor”, a declarat Arhim. Nectarie Şofelea.

Foto credit: Sectorul Exarhat al Arhiepiscopiei Bucureştilor

Comentarii Facebook


Știri recente