Un preot craiovean este nominalizat în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială

Părintele Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada din Craiova, a fost nominalizat în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială.

Gala va avea loc la Ateneul Român în data de 15 martie 2022.

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) organizează Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VIII-a cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, a treia zi de marţi din luna martie.

„Ediţia din acest an va aduce în lumina reflectoarelor asistenţii sociali sau personalităţile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii  pe care îi deservesc în timpul uneia dintre cele mai obositoare și incerte perioade din istoria recentă, perioada pandemică 2020-2021”, se precizează pe site-ul evenimentului.

Asociaţia Vasiliada este o organizatie cu caracter creştin şi social, neguvernamental, democratic, nonprofit, înfiinţată în anul 2012, sub patronajul Mitropoliei Olteniei, este membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române şi acreditată/licențiată ca furnizor privat de servicii sociale, formare profesională şi servicii de consiliere profesională și mediere a muncii.

Asociaţia Vasiliada a venit şi în sprijinul refugiaților ucraineni prin organizarea de colecte de produse alimentare şi igienico-sanitare.

Foto credit: Facebook / Doru Buzducea

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente