Un nou preot instalat in parohia Otopenii de jos, Protopopiatul Ilfov Nord

Credincioşii Parohiei Otopenii de Jos şi-au primit noul păstor duminică, 20 august 2015, pe părintele Ioan David, numit în postul de preot coslujitor la această parohie. Până în luna august 2015 Pr. Ioan David a slujit în parohia Măgura, Protopopiatul Vălenii de Munte, după cum ne informează Secretariatul Protoieriei Ilfov Nord.

Sărbătoarea a început cu Sfânta Liturghie oficiată în biserica cu hramul Sf. Nicolae – Otopenii de Jos, Protopopiatul Ilfov Nord, de către un sobor de preoţi. Din soborul slujitor au făcut parte Părintele Arhim. Veniamin Goreanu, Consilier Administrativ al Arhiepiscopiei Bucureştilor, și Pr. Cristian Burcea, Protopopul Protopopiatului Ilfov Nord.

La finalul Sfintei Liturghii, în prezența credincioșilor parohiei, veniți în număr mare pentru a-și cunoaște noul păstor de suflete, Părintele Arhim. Veniamin Goreanu a rostit cuvântul de învățătură, a prezentat activitatea desfășurată de părintele Ioan David la parohia la care a slujit până în prezent. Decizia de numire a fost citită de către Părintele Protopop Cristian Burcea.

Preotul nou instalat a mulţumit Bunului Dumnezeu pentru toate darurile revărsate asupra sa, Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru încrederea acordată, şi tuturor celor prezenţi pentru pentru că i-au fost alături la acest moment emoționant de început de drum.

Comentarii Facebook


Știri recente