Un nou preot în Parohia Sasca Montană

La sărbătoarea Schimbării la Față a Domnului, în Parohia Sasca Montană din Protopopiatul Moldova Nouă a avut loc instalarea noului preot paroh.

La 6 august 2013, în mijlocul credincioșilor din Parohia Sasca Montană s-a aflat părintele protopop Bogoliub Martinovici. Cu acest prilej părintele protopop înconjurat de trei preoți din parohiile vecine a săvârșit Sfânta Liturghie, în cadrul căreia a fost instalat noul preot paroh Chirilă Marian Gheorghe, potrivit episcopiacaransebesului.ro. La Sfânta Liturghie a participat un număr mare de credincioși dornici să-și cunoască noul lor păstor de suflete.

La finalul Sfintei Liturghii, părintele protopop a subliniat rolul preotului și misiunea sa apostolică, urându-i noului paroh o păstorire lungă și frumoasă alături de noii săi fii duhovnicești încredințați în păstorire. De asemenea noul preot paroh a adresat un cuvânt de mulțumire Bunului Dumnezeu și a rugat pe noii săi credincioși să-i fie alături în slujirea pastorală precum și în activitatea bisericească pe care o vor desfășura împreună.

Comentarii Facebook


Știri recente