Un milion de persoane vor participa la Ziua de Curăţenie Naţională. Înscrie-te și tu!

În data de 15 a lunii a noua cetățenii români pot participa la cea mai mare acțiune civică de curățare a deșeurilor de până acum organizată de Asociația „Let’s do it, Romania!”.

Reprezentanţii „Let’s Do It, Romania!” au început înscrierile pentru Ziua de Curăţenie Naţională încă din 14 august 2018, informează Adevărul.

În ziua de 15 septembrie are loc World Cleanup Day, iar organizatorii evenimentului doresc să implice în această activitate un milion de români.

La nivel internaţional mişcarea va uni 150 de ţări, obiectivul campaniei fiind acela de a mobiliza 5% din populaţia globului pentru a produce o schimbare reală de comportament faţă de resurse şi faţă de deşeurile generate.

Parteneri în acest proiect organizat de „Let’s Do It, Romania!” sunt: Ministerul Mediului, Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Ministerul Sănătăţii.

Înscrierea

Înscrierea pentru Ziua de Curăţenie Naţională se face pe www.letsdoitromania.ro, iar cei înscrişi vor putea să-şi aleagă zonele pe care să le cureţe prin intermediul aplicaţiei World Cleanup.

Foto credit: Adevărul

Comentarii Facebook


Știri recente