Un an mai bun pentru o familie cu opt copii datorită voluntarilor Paraclisului CMN

O familie cu opt copii din localitatea Mârșa, judeţul Giurgiu, a primit în dar, luni, 31 decembrie 2018, de la voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului o mașină de spălat, lenjerie de pat, haine, cărți, dulciuri şi jucării. 

Dănuţ Prună, coordonatorul voluntarilor Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, şi-a manifestat bucuria că împreună cu cei implicaţi în această acţiune au adus o bucurie pentru această familie.

„Am aflat despre situaţia acestei familii de la o altă familie pe care am sprijinit-o, întrucât fiica lor se confruntă cu probleme de sănătate, fiind internată periodic la Institutul Oncologic Bucureşti”.

„Dumnealor ne-au transmis că au pe cineva în comună care are nevoie de sprijin, o familie cu opt copii. Ne-am mobilizat cu toţii şi pe lângă maşina de spălat, le-am mai adus hăinuţe, jucării, maşinuţe, păpuşi, dulciuri, sucuri, cam tot ce îşi doreşte un copil să primească în perioada sărbătorilor de iarnă”, a spus Dănuţ Prună.

Toate acțiunile social-filantropice ale Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului sunt derulate de voluntari sub coordonarea atentă a Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Foto Credit: Voluntarii Paraclisului CMN

Comentarii Facebook


Știri recente