Tunel dezinfectant donat Spitalului Județean de Urgență Vâlcea din partea Parohiei Căzăneşti

Parohia Căzănești din Arhiepiscopia Râmnicului a donat în 23 aprilie Secției UPU-SMURD a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea un tunel dezinfectant.

Donaţia  a fost posibilă datorită derulării proiectului parohial „Aleg să mă implic ca să-L ajut și eu pe Hristos!”, orientat către personalul medical aflat în prima linie în lupta cu Covid-19.

Părintele paroh Mihai Florian Popescu a declarat că tunelul dezinfectant are o „triplă acțiune (pulverizare, lampă bactericidă cu raze ultraviolete și covor umed)” și utilizează „substanță biocidă pentru decontaminare”.

Valoarea produsului medical este de 5.133 lei, drept pentru care Părintele paroh a mulţumit celor care şi-au oferit sprijinul.

„Mulțumim și pe această cale enoriașilor care au contribuit pentru sprijinirea efortului făcut de medici în această perioadă grea, precum și voluntarilor care s-au implicat activ în toate acțiunile desfășurate în cadrul parohiei”.

Proiectul „Aleg să mă implic ca să-L ajut și eu pe Hristos!” este unul de dată recentă care s-a alăturat celorlalte acțiuni sociale întreprinse pe timp de pandemie în Arhiepiscopia Râmnicului.

Foto credit: Arhiepiscopia Râmnicului

Comentarii Facebook


Știri recente