Tunel dezinfectant donat Spitalului Județean de Urgență Vâlcea din partea Parohiei Căzăneşti

Parohia Căzănești din Arhiepiscopia Râmnicului a donat în 23 aprilie Secției UPU-SMURD a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea un tunel dezinfectant.

Donaţia  a fost posibilă datorită derulării proiectului parohial „Aleg să mă implic ca să-L ajut și eu pe Hristos!”, orientat către personalul medical aflat în prima linie în lupta cu Covid-19.

Părintele paroh Mihai Florian Popescu a declarat că tunelul dezinfectant are o „triplă acțiune (pulverizare, lampă bactericidă cu raze ultraviolete și covor umed)” și utilizează „substanță biocidă pentru decontaminare”.

Valoarea produsului medical este de 5.133 lei, drept pentru care Părintele paroh a mulţumit celor care şi-au oferit sprijinul.

„Mulțumim și pe această cale enoriașilor care au contribuit pentru sprijinirea efortului făcut de medici în această perioadă grea, precum și voluntarilor care s-au implicat activ în toate acțiunile desfășurate în cadrul parohiei”.

Proiectul „Aleg să mă implic ca să-L ajut și eu pe Hristos!” este unul de dată recentă care s-a alăturat celorlalte acțiuni sociale întreprinse pe timp de pandemie în Arhiepiscopia Râmnicului.

Foto credit: Arhiepiscopia Râmnicului

Comentarii Facebook


Știri recente

Săptămâna în imagini: 20 – 26 mai 2024

Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt sărbătoriți cu mare evlavie în lumea ortodoxă, fiind considerați ocrotitorii creștinilor și ai Bisericii. Cu această ocazie, multe biserici din întreaga lume și-au sărbătorit hramul, una dintre ele fiind…