Trupa de teatru Credo la Sighișoara

Trupa de teatru „Credo” a participat, în perioada 15-19 iulie, la Concursul național de teatru medieval de la Sighișoara. Trupa „Credo” a prezentat publicului piesa de teatru „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, după cum ne-au mărturisit Diac. Nicolae Codrea și Darius Herea.

De asemenea, a participat la atelierele de teatru și muzică realizate cu acest prilej, copii voluntari împărtășind din experiențele lor și altora. La concurs au participat douăzeci și trei de trupe de teatru din toată țara.

Pe lângă spectacolele de teatru și atelierele de creație la care au participat nu au uitat de bătrânii de Centrul Creștin Social Medical de zi Sighișoara. „Participând la un concursul național de teatru la Sighișoara Trupa „Credo” a Centrului de voluntariat a Episcopiei Caransebeșului a adus zâmbete pe chipurile bătrânilor de la Centrul Creștin Social Medical de zi de la Sighișoara. Pentru voluntari a fost momentul cel mai important dată fiind misiunea Centrului de voluntariat a eparhiei noastre. Vom continua aceste acțiuni de voluntariat și luna viitoare alături de cât mai mulți voluntari”, a arătat Rada Petrișor, coordonatorul Trupei de teatru „Credo”.

În perioada 25-26 iulie, trupa de teatru „Credo” a Centrului de voluntariat al Episcopiei Caransebeșului, va participa la Concursul național de teatru de la Lugoj, județul Timiș.

Comentarii Facebook


Știri recente