Tronos a susținut pentru prima dată un concert de colinde în Piața Constituției

Grupul psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale a concertat luni seară pentru prima dată pe scena din Piața Constituției. Concertul de colinde a avut loc în cadrul Târgului de Crăciun București.

Târgul de Crăciun București / Bucharest Christmas Market este târgul oficial de Crăciun organizat de Primăria Municipiului București.

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, Casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, concerte și spectacole tradiționale românești.

Tot în cadrul târgului se desfășoară campania umanitară Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!, în care oamenii sunt încurajați să doneze cărți și jucării pentru copiii aflați în dificultate.

Grupul Psaltic Tronos a fost înfiinţat în anul 1997 de părintele arhidiacon Mihail Bucă, protopsalt al Catedralei Patriarhale. Ansamblul este format, în special, din tineri teologi pasionaţi de muzica psaltică de tradiţie bizantină.

Mai multe informații despre grupul Tronos și despre concertele viitoare puteți afla pe site-ul oficial al Psalţilor Catedralei Patriarhale.

Foto credit: Târgul de Crăciun București

Comentarii Facebook


Știri recente