Trinitas TV și-a lansat noul site

Site-ul televiziunii Trinitas TV are de astăzi o nouă interfață. Programele informative, evenimentele, emisiunile și informațiile de zi cu zi din viața Bisericii Ortodoxe Române sunt prezentate acum într-o formă mult mai atractivă, anunță reprezentanții instituției media.

Trinitas.tv reunește informații despre subiectele abordate în emisiunile ce urmează a fi difuzate, dar și arhive cu înregistrări ale programelor cu caracter religios, social, cultural și informativ.

Utilizatorii români vor putea regăsi în noua structură a site-ului știri religioase, slujbe și reportaje sociale. Toate acestea sunt afișate într-un mod luminos, printr-un design curat, aerisit și bine echilibrat, la o calitate de înaltă definiție.

Printre noutățile paginii web se numără secțiuni noi, adaptate exclusiv mediului on-line, precum și prezența live-ului Trinitas TV.

Televiziunea Trinitas TV  a fost lansată în anul 2007 și face parte din Centrul de Presă  Basilica al Patriarhiei Române. Din acesta mai fac parte: Agenția de Știri Basilica, Publicațiile Lumina, Radio Trinitas, și Biroul de Presă.

Comentarii Facebook


Știri recente