Tot mai mulți români din diaspora se înscriu la extensia de la Roma a Facultății de Teologie din București

În perioada 9-11 septembrie 2019 la Institutul Pontifical Oriental din Roma a avut loc sesiunea de admitere pentru cea de-a treia generație a secției de Pastorală de la extensia Facultății de Teologie din București, informează Ziarul Lumina.

Candidații au fost încurajați de Preasfințitul Părinte Atanasie de Bogdania care a subliniat interesul crescut a tot mai mulți studenți din diaspora românească pentru oferta educațională a instituției de învățământ teologic.

Arhiereul vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei a mulțumit pe această cale cadrelor didactice de la Facultatea de Teologie din București care se implică în acest proces.

Din comisia de examinare au făcut parte Pr. Ioan Moldoveanu, decanul Facultății de Teologie din București, Pr. Constantin Preda, prodecanul facultății, Adrian Lemeni, directorul Şcolii Doctorale „Dumitru Stăniloae” şi Ionuț Lazăr, secretar-şef.

Extensia de la Roma a Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București a fost înființată în anul 2017.

Foto credit: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook


Știri recente