Tinerii parohiei năsăudene Telcișor, alături de cei nevoiași

În primele două săptămâni din Postul Mare, în parohia Telcișor din protopopiatul Năsăud, s-au desfășurat o serie de acțiuni filantropice. Au fost implicați credincioșii parohiei, dar mai ales tinerii și copiii beneficiari ai proiectelor educative, implementate în biserica ce poartă hramul „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul”.

Continuând tradiția din anii trecuți, aproape 30 de tineri și copii, sub îndrumarea preotului paroh Ovidiu Tofan, au derulat o campanie de strângere fonduri. În acest scop au colaborat cu instituțiile locale, iar cei mai talentați au confecționat mărțișoare, felicitări și alte obiecte specifice acestui anotimp, pe care le-au vândut credincioșilor. Din sumele adunate au achiziționat diferite produse alimentare și nealimentare pe care, împreună cu părintele paroh, le-au împărțit unor persoane vârstnice și singure din Telcișor, dar și unor persoane asistate din diferite instituții ale județului Bistrița-Năsăud, după cum aflăm de la Radio Renașterea.

Întregul program filantropic al parohiei Telcișor va continua pe tot parcursul Postului Mare prin vizitarea preventoriului TBC din Ilișua și a Centrului pentru Persoane Vârstnice din Nușeni.

Totul se va încheia printr-o vizită duhovnicească la Mănăstirea „Izvorul Tămăduirii” din Țara Năsăudului.

Comentarii Facebook


Știri recente