Tinerii Ortodocși români de pe două continente s-au întâlnit online

Membrii Asociației Tineretului Ortodox Român (ATOR) Banatul de Munte și ai Organizației Tineretului Ortodox Român din America (ROYA) filiala Canada au discutat în cadrul unei întâlniri online.

La întâlnirea online au participat peste 20 de tineri din cele două asociații. Întrevederea a durat aproximativ o oră jumătate, timp în care tinerii s-au cunoscut și au schimbat impresii.

Discuțiile au fost deschise de George Lepădat și Anita Radics (ATOR) care au adresat un cuvânt de bun venit tuturor participanților. Valentin Cioana din partea ROYA a ținut, la rândul său, o alocuțiune celor peste 20 de tineri .

În continuarea, fiecare participant s-a prezentat și a invitat un alt participant din cealaltă organizație să se prezinte.

După ce toți participanții s-au cunoscut, a urmat o prezentare a celor două asociații de tineret. George și Anita au prezentat un videoclip cu organizația și obiectivele ei. Acest lucru a permis tinerilor români canadieni să descopere o altă comunitate de tineri cu valori asemănătoare.

De asemenea, Valentin Cioana a prezentat filiala ROYA Canada și teritoriul în care își desfășoară activitatea.

Întâlnirea de săptămâna trecută a fost prima dintr-un șir de întâlniri a celor două asociații în perspectiva dezvoltării unor proiecte comune.

Foto credit: Facebook / ATOR Banatul de Munte

Comentarii Facebook


Știri recente