Tinerii își cunosc credința

Sâmbăta aceasta, seria de activități interactive cu tinerii desfășurate sub motoul „Să ne cunoaștem credința!” din cadrul proiectului „Tineri în Biserică” derulat de Episcopia Caransebeșului, a continuat la Oravița, informează TRINITAS TV. Evenimentul a fost găzduit de sala de conferințe a Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Oravița Montană.

Evenimentul a reunit cincisprezece copii și s-a desfășurat în prezența reprezentanților Centrului eparhial al Episcopiei Caransebeșului.

Pe lângă concursul de cunoștințe religioase, tinerii au participat la discuții libere cu coordonatorul proiectului și au completat chestionare despre preocupările, problemele și nevoile specifice vârstei, dar și despre percepția lor asupra credinței și a Bisericii noastre. Răspunsurile lor vor fi centralizate și vor constitui punctul de plecare în proiectul sociologic „Împreună pentru copiii noștri” inițiat de Episcopia Caransebeșului.

La final, copiii au primit din partea organizatorilor diplome de participare și cadouri. Câștigătorii vor beneficia, în februarie, de o tabără gratuită la Băile Herculane, oferită de Serviciul Social-Misionar al Episcopiei Caransebeșului.

Comentarii Facebook


Știri recente