Tinerii din Mărișelu, în pelerinaj la Mănăstirea Nicula

O parte din tinerii ce formează Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși de la Mărișelu, Protopopiatul Bistrița, coordonați de părintele paroh Aurelian Poptean au participat în ziua de 13 septembrie 2014 la un pelerinaj la Manastirea Nicula, potrivit Radio Renașterea.

„Aici, tinerii au gustat din frumusețea rugăciunii și s-au putut închina icoanei Maicii Domnului făcătoare de minuni, participând la slujba Vecerniei”, a declarat părintele Aurelian Poptean. În cadrul excursiei, grupul a făcut o vizită și la Grădina Botanică ” „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca.

,,Această acțiune este prima de acest gen organizată de tinerii noștri, acțiune ce a avut menirea de a le insufla acestora dragostea pentru lucrurile duhovnicești. Am reușit pentru o zi să-i îndepărtăm de la calculator și să le arătam frumusețea naturii înconjurătoare pusă în slujba lui Dumnezeu. Ne-am rugat apoi Maicii Domnului, în mâinile căreia ne încredințăm viața”, ne-a spus părintele Aurelian Poptean.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…