Teatru și expoziție foto în Parcul Kiseleff: „Vara Centenarului” a fost organizată de Biblioteca Metropolitană București

Biblioteca Metropolitană București a organizat sâmbătă în parcul Kiseleff, proiectul „Vara Centenarului”, sub egida Primăriei Municipiului București, în cadrul proiectului de celebrare a  Centenarului Marii Uniri.

Din program au făcut parte:

  • Piesa de teatru Hansel și Gretel, interpretată de Teatrul de Păpuși Licurici al Bibliotecii Metropolitane;
  • Schițele „CFR” şi „Justiţia” de I.L.Caragiale, prezentate de un grup de studenți de la UNATC.

De asemenea, artiștii lirici de la Opera Română şi Opera Comică, care pot fi audiați în fiecare joi la Biblioteca Metropolitană, au susținut un mic spectacol de operă cu muzică pentru copii.

Tot sâmbătă, bucureștenii au putut admira şi o expoziție în oglindă, care ilustrează transformarea Bucureștiului în o sută de ani, București 1918 – București 2018.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.

Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Foto credit: BMB

Comentarii Facebook


Știri recente