Te-Deum la Ziua Pompierului Român în Catedrala Arhiepiscopală din Galați

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Pompierilor Români, care au început sâmbătă au continuat și pe data de 15 septembrie, la sărbătoarea Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, ocrotitorul pompierilor români.

Cu acest prilej, în Catedrala Arhiepiscopală din Galați, Chiriarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian a oficiat cuvenita slujbă de Te Deum, în prezența ofițerilor, subofițerilor și lucrătorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Galați, a precizat Părintele Gabriel Molocea.

La final, Înaltpreasfinția Sa a oferit celor prezenți iconițe. Ceremonialul s-a încheiat printr-o slujbă de pomenire și depunere de coroane la mormintele eroilor pompieri din Cimitirul „Eternitatea” din Galați.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…