Târgul Internațional de Carte și Muzică, la Brașov

Târgul Internațional de Carte și Muzică, devenit un reper cultural al Brașovului pentru luna martie, va reuni anul acesta peste 40 de edituri și numeroase case de discuri din România. La ediția din acest an participă și Editura Andreiana a Arhiepiscopiei Sibiului, care va lansa câteva volume, în prezența Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.

Evenimentul, organizat de Asociația Culturală Libris Brașov, în parteneriat cu Primăria, Consiliul Județean, Camera de Comerț și Industrie și Universitatea „Transilvania” Brașov, se va desfășura în perioada 20-23 martie. Târgul Internațional de Carte și Muzică de la Brașov este un reper cultural al orașului.

„La ediția din acest an a manifestării vor fi peste 40 de edituri și 60 de standuri cu cărți din diverse domenii precum: literatură română și universală, științe umaniste și politice, terapie familială și de cuplu, dezvoltare personală, sănătate și nutriție, business, cărți pentru copii și carte școlară, medicină, științe economice, limbi străine, religie, spiritualitate, cărți în limbi străine din România, Olanda, Anglia, Ungaria, dar și case de discuri, expoziții de artă. Vor avea loc lansări de carte și albume muzicale, sesiuni de autografe, întâlniri cu cititorii, seri culturale de excepție”, a spus președintele Asociației Libris Cultural Brașov, Virgil Oniță, citat de Agerpres.

Printre invitații de la această ediție a târgului se vor afla și Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscop al Sibiului și Mitropolitul Ardealului, Dănuț Benga, protopopul Brașovului, pr. prof. dr. Vasile Oltean, directorul Muzeului Primei Școli Românești.

Comentarii Facebook


Știri recente