Târgovişte | 2 000 tineri au mărşăluit pro viaţă

La Târgovişte a avut loc sâmbătă, 25 martie 2017, Marșul pentru viață 2017. Evenimentul a fost organizat de Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România, filiala Dâmbovița și Asociația Pro Vita Târgoviște.

La eveniment au participat 2.000 de tineri: elevi din Târgoviște, studenți ai Universității Valahia din Târgoviște și membri ai comitetelor de tineret parohial de la parohii din cele cinci protoierii ale Arhiepiscopiei, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Marșul a debutat la ora 15:00, pe platoul din fața Prefecturii (Piața Tricolorului), unde în fața celor prezenți Pr. dr. Ionuț Adrian Ghibanu, Vicar eparhial, a transmis mesajul IPS Nifon cu acest prilej.

În continuare, s-a mers în procesiune, prin centrul orașului, având ca repere Mânăstirea Stelea, statuia Sfinților Martiri Brâncoveni, aflată în fața Primăriei Municipiului Târgoviște și Piața Revoluției. Marşul s-a încheiat la Catedrala Mitropolitană, unde a avut loc un moment de rugăciune.

Comentarii Facebook


Știri recente