Tânăr convertit la ortodoxie, botezat în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul clujean Mănăștur

Seara zilei de 22 februarie 2016 a fost una deosebită pentru parohia Adormirea Maicii Domnului din cartierul clujean Mănăștur care s-a îmbogățit cu un nou membru prin botezul unui tânăr în vârstă de 25 de ani, convertit la ortodoxie, după cum informează Radio Renașterea.

Taina Sfântului Botez a fost săvârșită de un sobor de preoți din care au făcut parte părintele protosinghel Benedict Vesa, părintele protopop Dan Hognogi și părintele Dorin Ielciu, slujitori ai bisericii, precum și părintele Mihail Moldovan din parohia Băbuțiu, județul Cluj. Au luat parte la acest moment numeroși tineri care participă săptămânal la întâlnirile grupului parohial de tineret.

La final, părintele Benedict Vesa a prezentat semnificația Tainei Botezului, felicitându-l pe tânărul frate ce a îmbrățișat credința ortodoxă. Discuțiile au continuat în biroul parohial, unde părintele Benedict le-a vorbit tinerilor despre smerenie, făcând referire la pilda Vameșului și Fariseului din Evanghelia citită în Duminica dinaintea botezului.

Comentarii Facebook


Știri recente