Taina Sfântului Maslu în Parohia Ogrezeni, Protoieria Bolintin

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, în biserica Parohiei Ogrezeni cu hramurile „Adormirea Maicii Domnului” și „Sfântul Mucenic Emilian din Durostorum”, a fost săvârșită vineri, 14 martie 2014, Taina Sfântului Maslu, informează episcopiagiurgiului.ro.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de Părintele Paroh Palea Niculae, care a vorbit numeroșilor credincioși prezenți despre Sfânta Taină a Spovedaniei. Ea este rânduită de Dumnezeu oamenilor, a spus preacucernicia sa, pentru a lucra în Biserica cea Sfântă curățirea sufletului omenesc de păcate, adică luminarea hainei pe care omul n-a mai păstrat-o curată, așa cum a primit-o la Sfântul Botez.

La final, părintele paroh a mulțumit atât preoților slujitori cât și credincioșilor pentru bucuria participării la această Taină.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mic dicționar de isihasm

În vacarmul societății de azi, isihia poate fi salvatoare de suflete. Am selectat câțiva termeni legați de această practică ortodoxă care, deși poate fi percepută drept simplă și accesibilă, este extrem de complexă și de…