Tabăra Parohiei Ortodoxe „Sfinții Români” din Pavia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, Părintele Paroh Nicolae N. Popa, de la Parohia Ortodoxă „Sfinții Români” din Pavia în colaborare cu „Casa di Accoglienza alla Vita” din Belgioioso, organizează și anul acesta tabăra de vară, cu tineri și copii ortodocși din Pavia, potrivit episcopiaitaliei.it.

Locul de desfășurare va fi în Localitatea Marzio, Provincia Varese, la frontiera cu Elveția. Perioada de desfășurare va fi de o săptămână, începând cu data de 27 iulie până pe 2 august. Plecarea spre tabără se va face de la Biserica Ortodoxă din Pavia, imediat după Sfânta Liturghie. Vor participa copiii însoțiții de părinți. Numărul total al participanților va fi de 46.

„Anul acesta, în grupul nostru vor fi și doi copii ortodocși de naționalitate egipteană împreună cu mama lor și un copil din Basarabia însotit de mama lui. Principalele activități prevăzute: pictură de icoane, cateheză pentru copii și adulți, muzică bizantină, artă culinară, excursii, jocuri de societate, body painting, cursuri de limbă română, proiecție de filme religioase. Familia preotului paroh va fi tot timpul prezentă în tabară”, a precizat Pr. Paroh Nicolae Popa.

Comitetul de organizare este format din: Pr. Paroh Nicolae N. Popa, Iuliana Damian, Ana Rusu, Elena Vartolomei si Ioana Popa.

Comentarii Facebook


Știri recente