Tabără gratuită la Valea Plopului. Activităţi recreative şi duhovniceşti pentru 100 de copii din Arhiepiscopia Bucureştilor

tabără Vălenii de Munte

Centrul social Pro Vita de la Valea Plopului găzduieşte în perioada 31 iulie – 7 august 2017 o tabără gratuită pentru copii şi tineri. Evenimentul este organizat de Liga Tinerilor Creştin Ortodocşi Români Vălenii de Munte şi Protoieria Vălenii de Munte.

De această tabără se bucură copii din cadrul parohiei Apărătorii Patriei 1 – Bucureşti, din Protoieria Vălenii de Munte, dar şi micii creştini din cadrul Aşezământului de la Valea Plopului.

Coordonatorul taberei este părintele Rafael Tănase de la Parohia Mănăstirea, Vălenii de Munte.

Activităţile desfăşurate de copii sunt variate. Programul cuprinde drumeţii, ateliere în aer liber, dar şi excursii la principalele obiective turistice din zonă. Micii creştini au vizitat ieri, 3 august, salina Slănic Prahova şi lacul „Baia Baciului”. Din program fac parte discuţii pe teme duhovniceşti, dar şi participarea la programul liturgic al taberei, a transmis pr. Rafael Tănase.

La tabără participă aproximativ 100 copii. Alături de ei a fost prezent şi părintele Peneş Mihai, Protoiereul Protopopiatului Vălenii de Munte.

 

Comentarii Facebook


Știri recente