Tabără de vară pentru copiii Parohiei Sfântul Nicolae din Vancouver B.C. – Canada

Biserica Parohiei „Sfântul Nicolae” din Port Kells, Vancouver B.C., organizează începând de luni, 18 august, ora 9.00 AM și până sâmbătă, 24 august, ora 17.00 PM o tabăra de vară cu program de zi (Daycamp), acesta fiind al doilea an în care este organizată această tabără, după cum a precizat Pr. Corneliu Iulian Dragomir de la Biserica „Sfântul Nicolae” din Vancouver B.C. – Canada.

Anul acesta tabăra se va numi „Sfânta Veronica, model de răbdare și dăruire creștină” și va acomoda un număr de 22 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Tabăra va fi coordonată de doamna Izabela Lazăr ajutată de o echipă formată din Părintele Corneliu Iulian Dragomir și opt voluntari.

Pe parcursul celor șase zile va avea loc o serie de activități legate de virtuțile creștine și comportamentul social adecvat, explicarea Sfintei Liturghii, jocuri și concursuri tematice, activități artistice și de aptitudini culinare, precum și întreceri sportive.

Se vor desfășura drumeții la:

Alice Lake – pentru pescuit, orientare turistică, pregătirea mesei în aer liber.

Steveston – localitate pescărească unde copiii vor vizita muzeul și așezările pescărești vechi, vechile fabrici de conserve și amenajările turistice și de agrement actuale.

Cultus Lake – cu toboganele uriașe și poziția la poalele munților foarte potrivită pentru lecțiile legate de generozitate, curaj și ajutorarea semenilor.

Săptămâna se va încheia cu o slujbă de Te Deum, apoi foc de tabără și petrecere la corturi împreuna cu familiile copiilor participanți cu extindere la ceilalți membrii ai parohiei care au liber doar pentru weekend.

Comentarii Facebook


Știri recente